Retailerul francez Auchan, unul dintre principalii comercianți de alimente din lume, dă dovadă de generozitate în criză și va plăti câte 1.000 de euro, ca bonus, angajaților săi din magazine, depozite și diviziile de livrare la domiciliu, scrie profit.ro.

Prima urmează să fie plătită și angajaților din România, într-un cuantum care urmează să fie stabilit dacă va fi sau nu echivalentul tot a 1.000 de euro, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider Astfel, în total, peste 65.000 de angajați din magazinele Auchan din Franța vor încasa bonusul, anunță compania, pentru că „au demonstrat o mobilizare excepțională“ continuând să meargă la locul de muncă în plină epidemie de coronavirus. Conform presei străine, inclusiv franceze, același principiu va fi aplicat și angajaților din România, Ungaria, Portugalia, Spania, într-un cuantum care urmează să fie stabilit.

1 COMENTARIU

  1. La ce vor putea fi folositi acesti bani de catre un angajat daca se imbolnaveste ? Nu numai de coronavirus .

    Toate ,,multinationalele ” astea au avut bani cu ghiotura ( facuti din munca celor de jos ) . Dar le ofera recompense numai pe timp de razboi . O bataie de joc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here