fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Decizie uluitoare luată de instanță în cazul hoților din Bărcănești care dădeau o spargere în 20 de secunde-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

hoti barcanestiJudecătoria Ploiești a dat verdictul în dosarul celor șase infractori din Bărcănești, cunoscuți drept cei mai rapizi hoți din Prahova, pentru că aveau nevoie de cel mult 20 de secunde pentru a da o spargere. Doi dintre cei șase au scăpat ieftin.

Este vorba despre Constantin Valentin Pârvu, pentru care instanța a dispus încetarea procesului penal pentru că s-a împăcat cu victima sa, dar și despre Samir Gheorghe Matei, zis Bebe Friț care a scăpat doar cu o pedepasă de trei ani de închisoare cu suspendare.

- Reclamă -

În cazul ultimului, judecătorii au luat o decizie cel puțin surprinzătoare. Deși a fost găsit vinovat pentru tâlhărie calificată acest Bebe Friț va fi trmis să presteze muncă în folosul comunității timp de trei luni la biserica din Ghighiu, scopul acestei decizii fiind acela ca bărbatul să se reintegreze social. În cazul celorlalți membrii ai grupării – Florin și Mihai Pricopie, Andi Răzvan Mihai și Alexandru Matei Cosmin, judecătorii au decis disjungerea cauzei, aceștia fiind judecați în continuare pentru fapte de o gravitate mult mai mare: este vorba despre conducerea unui autoturism fără permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și muniţiilor și furt calificat. De altfel, frații Pricopie au mai fost implicați în vara anului trecut într-un alt scandal soldat cu o altă condamanre. Ei au încercat să evadeze de sub escortă în momentul în care au fost scoși din arestul IJP Prahova pentru a fi transportați la Judecătoria Ploiești. Pentru această faptă au primit pedepse de zece luni respectiv 8 luni de închisoare. Frații Pricopie, Andi Mihai și Alexandru Matei ar putea să-și primească și ei condamnările în data de 19 aprilie, atunci când a fost fixat un nou termen de judecată.

Reamintim că gruparea celor șase hoți din Bărcănești a fost implicată în zeci de spargeri care au avut loc pe raza județului Prahova, în special în localitățile aflate la limita cu județul Ilfov. Hoții dădeau atacul în special la sedii de farmacii, săli de jocuri de noroc sau magazine de unde furau în special bunuri care puteau fi valorificate imediat, dar și banii pe care îi găseau în casele de marcat. SC ALTFEL BUSINESS SRL, SC DALIA FARM SRL, SC GAST AUTO SERV SRL și SC RADIO GRILL PROD SRL se află printre victimele grupării din Bărcănești.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...