După plecarea din Partidul Social Democrat, Donald Constantin urmează să se alăture Partidului Național Liberal. În plus, se pare că acesta și-a negociat și o funcție de vicepreședinte al PNL Ploiești, astfel că alături de primarul Adrian Dobre ar conduce organizația municipală a liberalilor. Cu funcție de conducere sau nu, cert este însă că Donald Constantin va deveni coleg de partid cu Adrian Dobre, care la finalul lunii octombrie spunea despre directorul SGU că este incompetent. Mai mult decât atât, de nenumărate ori, Adrian Dobre i-a solicitat demisia lui Donald Constantin. Astăzi, însă, Dobre și-a schimbat declarațiile. Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe Adrian Dobre și l-au întrebat cum comentează venirea lui Donald Constantin la PNL. Iată cum a răspuns primarul:

“Eu înțeleg că pe fondul unei nemulțumiri la nivelul organizației, mai multe persoane și-au arătat interesul și așa cum am afirmat de fiecare dată, în orice organizație există persoane de calitate, există persoane corecte, există oameni care sunt interesați de comunitate, toți aceștia sunt bine veniți. Orice om de calitate este bine venit în organizație!, a declarat Adrian Dobre în această seară pentru ziarul Incomod.

Pe 24 octombrie, în cadrul ședinței săptămânale cu reprezentanții mass-media, Adrian Dobre declara, tot despre Donald Constantin, următoarele:

“Cert este faptul că domnul Donald nu ar fi la prima situaţie în care îşi dovedeşte incompetenţa. Sunt foarte multe lucruri, sunt foarte multe situaţii neclare, unele dintre ele au fost sesizate de instituţii abilitate, cum este Curtea de Conturi care demonstrează numeroase abateri la societatea comercială pe care acest domn o manageriază. Depunem toate eforturile să avem acest iluminat dar pentru că el intră în atribuţiile SGU, unde domnul Constantin Donald este director, sperăm  ca măcar de data aceasta să dovedească că ştie ce are de făcut. Săptămâna viitoare vom lua o decizie  dacă nu se rezolvă“, declara Adrian Dobre acum două săptămâni, potrivit telegrama.ro.

1 COMENTARIU

  1. Mi-am schimbat parerea despre PNL aduc toti PSD-istii , o sa aleg USR daca nu fac alianta daca nu UDMR-ul ramane , macar sa fie cineva impotriva celor care oricum nu sunt corecti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here