Europarlamentarul Maria Grapini vine cu acuzații după ce, ieri, în presă au apărut știri în care îi era sesizată o nouă greșeală. Grapini a scris, într-o postare pe Facebook, Letiția în loc de Lituania, inventând astfel o țară. 

“A început campania, s-au intensificat mizeriile! După 30 de ani nu am ajuns la o societate care să dorească o scară corectă a valorilor. Mulțumesc românilor care au înțeles importanța acestui lucru.

Cred că românii care țin la țară vor analiza candidații din două perspective:

1) Ce-a făcut candidatul în profesia lui înainte de a face politică?

2) Ce-a făcut în mandatul (mandatele) de europarlamentar

La primul punct-mulți știu, eu am fost până în 2012 om de afaceri, fără incidente cu statul, fără contracte cu statul și am dezvoltat afacerea (trei firme de producție) care trăiește și acum.

Am înființat mai multe ONG-uri care sunt active și acum;am făcut mentorat,mecenat și multe proiecte culturale, sociale,educaționale.

2) Ca europarlamentar-se pot vedea rezultatele muncii mele în Raportul de activitate(cca450 pag) dar și pe paginile oficiale ale Parlamentului.

Spun doar că: am peste 4000 de amendamente la legislația europeană (sunt pe primul loc între cei 32 de români) am cca 600 de luări de cuvânt, interpelări scrise cca 500.

Am făcut multe acțiuni de promovare a României în Parlamentul european.

Am apărat interesele românilor, oriunde se află și interesele României.

Am primit multe premii în țară și străinătate, anul acesta primind premiul anului,ca Membru al Parlamentului European și în țară premiul “Femei care schimbă România”.

Doresc să mulțumesc tuturor asociațiilor care mi-a acordat premii și cate au apreciat munca mea”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

stiripesurse.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here