Directorul CSM PLoiești, Cristian Nica, a fost demis de primarul Adrian Dobre în urma scandalului sexual de la clubul primăriei. 

Imediat după ce a aflat decizia, Cristian Nica a intrat în concediu medical, susține primarul Adrian Dobre.

La plecarea din funcţie, #ciumaroșie PSD-ALDE vrea liber. Să se refacă. Vorbim aici de secretari de stat, de prefecţi, de şefi de deconcentrate etc. Tiparul este respectat şi la Ploiești de Cristian Nica, directorul demis al CSM Ploieşti ca urmare a managementului profund defectuos şi a tolerării comportamentului neadecvat al unui angajat al clubului. Boala „gravă” a lui Nica nu i-a permis nici până acum politrucului PSD-ist să vină să-şi ia hârtiile de demitere şi să mă dea în judecată aşa cum a promis în momentul în care am anunţat destituirea. Îi transmit şi pe această cale că decizia mea rămâne cât se poate de fermă, chiar și în condițiile în care încearcă prin tot soiul de misiți să mă înduplece”, a scris pe Facebook PNL-istul Adrian Dobre.

Cristian Nica a fost demis în urma scandalului în care a fost implicat fostul asistent medical al echipelor de handbal junioare.
Asistentul medical a fost acuzat de fete că le pipăia în zonele intime, intra cu ele la duș, le punea să se dezbrace și verifica dacă le-a venit menstruația.
Cazul a fost semnalat de Ziarul Incomod, ajungând apoi în presa centrală.

 

CITEȘTE și

VIDEO – O sportivă în vârstă de 13 ani povestește un caz îngrozitor. Asistentul medical al CSM Ploiești acuzat că pipăie sportivele minore 

VIDEO – FOTODOCUMENT – Asistentul medical al CSM Ploiești surprins în vestiarul minorelor sportive. Este acuzat că privește minorele când sunt dezbrăcate și că le atinge în zonele intime

Dosar penal în cazul asistentului medical al CSM Ploiești acuzat că agresează sexual minorele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here