politie rutiera

politie rutieraPoliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A 1 București – Pitești au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 209 km/h pe autostrada A1. Poliţia Română atrage atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie.

La data de 26 mai a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 București – Pitești, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre București spre Pitești, la km. 64, un bărbat, care conducea un autoturism, cu viteza de 209 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877 de  lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

CONDUCEŢI PREVENTIV!

Poliţia Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi!

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here