fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Deputatul Cătălina Bozianu explică votul PMP la proiectul privind eșalonarea datoriei Telekom către primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a câștigat un proces cu societatea Telekom prin care încasează de la companie aproximativ 80 de milioane de lei. Pe ordinea de zi a Consiliului Local din 8 mai s-a aflat un proiect care viza eșalonarea acestei datorii. Consilierii locali PMP s-au abținut de la vot, iar deputatul Cătălina Bozianu, care este și președinte PMP Prahova a explicat de ce colegii săi au votat astfel:

„Colegii mei consilieri locali ai PMP la Ploiești, Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog, s-au abținut, ieri, la votul din Consiliu privind eșalonarea datoriei companiei Telekom către municipalitate. Subiectul este simplu: primăria a câștigat procesul cu compania de telefonie și este obligată, prin hotărâre judecătorească definitivă, la plata a aproximativ 80 de milioane de lei (dintre care aproape 36 de milioane, datorie principală, iar diferența – penalități) reprezentând contribuții neachitate la bugetul local. Dacă subiectul este simplu, decizia de eșalonare ar fi trebuit să fie una mult mai bine analizată. Cu o grabă suspectă, primarul Dobre a convocat o ședință-fulger a Consiliului local, cerându-le consilierilor să voteze un proiect de hotărâre prin care întreaga sumă rezultată din penalitățile de întârziere (aproximativ 44 de milioane de lei) să fie eșalonată pe o perioadă de 24 de luni.

- Reclamă -

În condițiile în care finanțele municipalității sunt la pământ, în condițiile în care băncile care au creditat Primăria Ploiești nu-i arată prea multă îngăduință la plata ratelor (chiar în criza generată de pandemie!), noi, cei de la PMP-Prahova am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată, care se poate dovedi prea generoasă cu o mare companie și prea puțin generoasă cu ploieștenii cărora primăria le este datoare cu investiții publice în vreme de criză.”, a scris deputatul Cătălina Bozianu pe facebook.

https://www.facebook.com/121759081312663/posts/1667235200098369/?d=n

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut