Deputatul și președintele PMP Prahova Cătălina Bozianu a luat atitudine împotriva primarului Adrian Dobre, pe care îl acuză de minciună.

Totodată, Bozianu l-a felicitat pe consilierul local PMP Bogdan Hodorog, pentru modul în care a răspuns acuzațiilor primarului Dobre.

“Îl felicit pe colegul meu Bogdan Hodorog, consilier local și președinte al PMP-Ploiești, pentru prestația pe care a avut-o astăzi, în ședința condusă de „primarul care nu-i în stare să omoare nicio muscă, la dezinsecție”, Adrian Dobre.

Așa cum am mai spus, în aceste zile, Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică, bazată pe minciuni, prin care încearcă să-și acopere incompetența și neputința în a rezolva problemele orașului.

Ultima ispravă o reprezintă o scrisoare trimisă ploieștenilor, pe banii și cu antetul primăriei, în care, folosind o strategie de campanie ieftină, Dobre pretinde că PMP ar fi votat alături de PSD și ALDE pentru majorarea prețului gigacaloriei în Ploiești.

O minciună sfruntată, demontată ușor de Bogdan Hodorog, astăzi, prin recurs la stenograma ședinței în care „primarul” susține că noi am fi votat în acest mod. Firește, Adrian Dobre nu a avut replică, ceea ce poate fi un semnal încurajator, în sensul că mai sunt speranțe că ar avea o urmă de bun-simț.
În altă ordine de idei, PMP-Prahova le cere public lui Adrian Dobre și autorităților executive din primărie să aprobe difuzarea unei scrisori a noastre, cu antetul primăriei, în care ne vom susține punctul de vedere.

Spre deosebire însă de Adrian Dobre, noi suntem dispuși să suportăm cheltuielile de tipărire și difuzare a scrisorii, astfel încât să nu afectăm, nici măcar cu un leu, bugetul deficitar al Ploieștiului”, se arată în mesajul postat de Cătălina Bozianu.

1 COMENTARIU

  1. Bugetul municipiului este pe deficit din cauza numarului mare de functionari inutili si din cauza salariilor imense pe care acestia le incaseaza . Si pentru asta , voi consilierii , sinteti vinovati …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here