fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Deputatul PSD Andreea Cosma: Pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General

Citește Și

- Reclamă -
Deputatul PSD, Andreea Cosma, a anunțat că pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General.

Este vorba de Mircea Negulescu , la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Onea Lucian, la data faptelor șef serviciu în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Giluela Diaconu, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova și Savu Alfred, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova.

Plângerea penală a fost semnată de Vlad Cosma, fost deputat PSD, care a apărut în cadrul unei înregistrări la Antena 3 în care a prezentat cazul său și al familiei sale și a prezentat mai multe înregistrari cu procurori din cadrul DNA Prahova care fabricau probe pentru a-l ”prinde” pe Sebastian Ghiță.

- Reclamă -

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, a ieșit la rampă cu înregistrări bombă, în care dezvăluie cum procurorul DNA Ploieşti Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

„Aceste probe false au fost folosite cu rea credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă.

„M-au pus să modific pozele care au venit în plic, să le fac din nou, fără dată. (…)  Sunt la fel, numai că le-am scos data. Nicolas Anatolie…o să-i umplu 8-ul ăsta de aici. Şi să mai umplu aici, încă un 8 la Matei Maria.”,  spunea, pe înregistrare, Vlad Cosma.

- Reclamă -
Mă duc cu tabelele modificate înapoi la DNA, la Onea Lucian care se uită la ele şi îmi spune că e foarte mulţumit.

Procurorul Negulescu m-a chemat să-mi spună ulterior că am reuşit să o salvez pe sora mea, dar să am grijă la ce spune procurorul Onea. Probele au fost folosite împotriva lui Sebastian Ghiţă. Aşa au reuşit să introducă în dosar nişte probe false, prin care au reuşit să aresteze un deputat şi sp compromită un premier şi familia sa. În acelaşi mod a fost fabricat şi dosarul în care mp judec la ÎCCJ, fiind adus un stick cu probe false. La acest moment, stickul a dispărut, iar martorul mincinos a recunoscut în faţa judecătorilor.”, a declarat Vlad Cosma într-o înregistrare făcută publică la Antena 3.

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...