vlad cosma

Deputatul Vlad Cosma amenință ziarul Incomod cu acțiuni în instanță! După ce în presa centrală a apărut informația că acesta este denunțător în dosarul în care au fost audiați astăzi Victor Ponta și Sebastian Ghiță, unul din reporterii publicației noastre l-a contactat pe Cosma pentru un punct de vedere.

Inițial Vlad Cosma a încercat să intimideze reporterul publicației Incomod, spunându-i că dacă publică ceea ce a scris presa centrală, ziarul se va alege cu un proces. După ce s-a calmat, deputatul a renunțat la intimidările la adresa ziarului Incomod și a răspuns într-un final solicitării reporterului, oferind următorul punct de vedere:

„Se publică informații false, iar toți cei care vor distribui aceste informații false în presă, îmi rezerv dreptul de a-i ataca în justiție”, a declarat deputatul Vlad Cosma.

2 COMENTARII

  1. […] Deputatul Vlad Cosma amenință ziarul Incomod cu acțiuni în instanță! După ce în presa centrală a apărut informația că acesta este denunțător în dosarul în care au fost audiați astăzi Victor Ponta și Sebastian Ghiță, unul din reporterii publicației noastre l-a contactat pe Cosma pentru un punct de vedere. Inițial Vlad citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here