vlad cosma dna

vlad cosma dnaUn utilizator al siteului teiadna.ro a scris un denunț împotriva deputatului Vlad Cosma, fiul președintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. Redăm mai jos textul integral:

””Onorabilul” deputat Vlad Cosma este implicat pana peste cap in faceri cu bugetul local si judetean in tot felul de activitati, de la constructii, curatatorii chimice, imobiliare si pana la publicitate stradala. Ultima dintre activitati este coordonata de un om de incredere al deputatului, Ciobanu pe numele lui, nefiind coincidenta numirea tatalui sau sef al cnadnr-prahova. a afisat unde a vrut si cand a vrut, sfidand autoritatile locale(nu ca l-ar fi deranjat, doar le e sef la partid!).
Detine si un ziar local caruia ii face reclama pe un led nefunctional din centrul orasului.
Fara a detine autorizatii de constructie, Vlad Cosma si dnul Ciobanu au pus zeci de panouri ilegale in Ploiesti, incasand mii de euro lunar si fara sa plateasca un leu la buget.
Daca cineva ar lua afisajul din Ploiesti la puricat, s-ar cruci, dar cand esti deputat si coleg de partid cu primarul, esti deasupra legii!
Iar cand tatal omului de incredere este sef la drumuri, poti pune cate panouri vrei pe centura Ploiestiului, fara autorizatie, ca nu te verifica nimeni!.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here