fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Descoperiți spiritul antreprenorial al Copiilor la Acton Children’s Business Fair 2024 organizat în Păulești

Citește Și

- Reclamă -

Pe 8 iunie, între orele 9:30 și 12:00, la Piața Artizante din Păulești, se va desfășura a 4-a ediție anuală a târgului copiilor antreprenori: Acton Children’s Business Fair. Parte din cea mai mare rețea din lume de astfel de evenimente, acest eveniment GRATUIT și DESCHIS PUBLICULUI va găzdui tineri antreprenori care își vor prezenta produsele și serviciile.

Copiii vor crea un produs sau un serviciu, vor dezvolta un brand, vor construi o strategie de marketing și vor interacționa direct cu clienții. Fiecare participant este responsabil pentru pregătirea standului, vânzare și interacțiunea cu clienții, iar părinții nu vor avea voie să intervină în procesul de vânzare, pentru a împuternici experiența directă a copiiilor.

Acest eveniment este organizat de școala privată inovatoare Altus 21: An Acton Academy din Ploiești. Parte din rețeaua internațională de școli Acton Academy, Altus 21 pune accent pe dezvoltarea autonomiei, autodirijării și luarea deciziilor, pregătind copiii pentru succesul în viața reală. Altus 21 este ca o comunitate de învățare unde, pe lângă studierea materiilor de bază, copiii colaborează în echipe multi-vârstă la proiecte practice și au dezbateri socratice zilnice ce sprijină luarea deciziilor și învățarea prin încercare și eroare. Mediul bilingv și curriculumul adaptiv le permite să avanseze în ritmul propriu, dezvoltându-și abilitățile și caracterul.

- Reclamă -

Târgul își propune să ofere o experiență practică relevantă, îmbinând atât utilitatea materiilor de bază în viața reală (ex: matematică în business plan) cât și competențe de colaborare, comunicare, creativitate, leadership și public speaking. Copiii care participă beneficiază de creșterea autonomiei, încrederii în sine și plantarea semințelor „eu pot” atât în antreprenoriat cât și în viață.

Locurile sunt limitate.

Detalii și înscrieri: https://www.altus21.ro/cbf-2024

- Reclamă -

Vă așteptăm cu drag să susțineți micii antreprenori și să descoperiți ideile lor inovatoare, ca expozanți sau ca vizitatori!

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...