Deși nici măcar nu a fost stabilită o locație certă a viitorului Spital Municipal pe care primarul Adrian Dobre se lăuda că îl va construi, deja se discută despre dotări! Cum proiectul este în stare incipientă, este cel puțin un pic ciudat că deja se poartă discuții cu potențiali furnizori de aparatură.

Reprezentanții companiei Siemens au fost astăzi în primăria Ploiești unde au ținut o prezentare în fața reprezentanților Direcțiilor municipale care au legătură cu viitorul spital, la discuții fiind prezenți și primarul Adrian Dobre și city-managerul Teodora Marin.

“Încercăm să facem un parteneriat public-privat în vederea demarării spitalului municipal de urgență Ploiești. Deocamdată suntem în discuții. Ne-au prezentat un proiect, acum să vedem ce va fi pe viitor. Proiectul prevede ca firma producătoare de aparatură să ne sprijine financiar atât pentru demararea lucrărilor, cât și pentru achiziționarea aparaturii. Ne-au prezentat spitalele făcute de ei și aparatura.”, a declarat city-managerul Teodora Marin.

Cum spuneam și mai sus, este oarecum ciudat interesul brusc pentru aparatura companiei Siemens, în condițiile în care nu se știe nici măcar unde va fi amplasat spitalul și cu atât mai puțin detalii despre viitoarea unitate spitalicească. Nu se știe locația, dar se vorbește despre dotări… Potrivit unor surse din primăria Ploiești, compania Siemens ar fi favorita primarului Adrian Dobre, a city-managerului Teodora Marin și a consilierului Eugen Prună pentru furnizarea de aparatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here