Deși seniorii Partidului Național Liberal Prahova susțin că Ayad al Hasoon a fost radiat și nu mai este membru, duminică, 22 octombrie, acesta a fost ales secretar general al Tineretului Național Liberal.

Duminică au avut loc alegeri în cadrul Congresului pentru tineret la nivel național, iar Mara Mareș a fost aleasă președinte. La Congres au participat peste 1.000 de membri, iar în structura națională de tineret a liberalilor au fost aleși și o parte din tinerii pe care PNL Prahova îi radiase din partid.

Au fost ocupate trei funcții de secretari generali adjuncți, pentru care au candidat 16 tineri, iar Ayad al Hasoon a obținut cele mai multe voturi, aproximativ 600. Membru în Biroul Permanent Național al TNL a fost ales și Mihai Ionescu, fiul deputatului George Ionescu, deși și acesta fusese, teoretic cel puțin, radiat de organizația de la Prahova. De asemenea, prahoveanul Andrei Ciobanu a fost ales membru în Comisia de Arbitraj a PNL.

Cât despre radierea din partid, tinerii care au fost excluși au depus contestații, care au fost discutate astăzi la București, iar comisia urmează să se pronunțe zilele următoare cu privire la decizia luată, dacă tinerii din Prahova rămân sau nu membri de partid. Reamintim că seniorii i-au exclus pe motiv că nu și-au plătit cotizațiile, în timp ce tinerii susțin că au taxa plătită la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here