fbpx
luni, mai 29, 2023

Detalii de la căutările evadatului din Vălenii de Munte: care este zona unde s-ar putea ascunde

Citește Și

- Advertisement -

Zidaru Cătălin Florin, un tânăr de 17 ani, a evadat miercuri, 11 august, din incinta Judecătoriei Vălenii de Munte, în timp ce instanța emitea un mandat de arestare preventivă pe numele său. Tânărul era reținut pentru furt.

Două zile mai târziu, evadatul nu a fost încă prins, însă poliția este pe urmele lui. De fel din zona Vălenii de Munte, mai exact din Posești, unde a și copilărit, surse din anchetă îl numesc „semi-sălbatic”, în sensul în care omul cunoaște foarte bine pădurile și munții din zona respectivă. De altfel, aceasta este principala arie unde sunt efectuate căutările.

- Advertisement -

Se pare că pentru a-și asigura hrana a furat legume din curțile unor localnici din zonă, iar noaptea s-a adăpostit în pădure.

Autoritățile recomandă cetățenilor care îl văd să sune imediat la 112 sau să anunțe primul polițist pe care îl întâlnesc.

Cazul amintește de cel al lui Onorel „Haiducul”, bărbatul care a evadat în primăvara anului 2020 și care timp de 32 de zile a fost căutat în Prahova. Surse din ancheta cu privire la Cătălin Zidaru spun însă că acesta din urmă nu ar fi fel de „priceput” în a-și pierde urma.

- Advertisement -

Citește detalii despre Onorel „Haiducul” aici:

Drama incredibilă trăită de cel mai căutat om din Prahova. Onorel Haiducul se pregătea să se sinucidă la mormântul copilului în seara când a fost prins

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta