prah

prahIonuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns într-o stare deplorabilă după ce a fost transferat la penitenciarul unde deţinuţii sunt pregătiţi pentru execuţie. A slăbit extrem de mult, trăieşte printre şobolani şi se teme că în orice clipă ar putea fi ucis de colegii deţinuţi înainte să fie executat prin spânzurare, așa cum a decis instanța. 

Tânărul de 22 de ani a fost prins pe un aeroport din Malaezia cu o cantitate mare de droguri, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare. Între timp a fost mutat la un alt penitenciar, unde condiţiile sunt foarte greu de suportat, după cum susţine familia tânărului. 

Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl şi i-a spus plângând că se află alături de deţinuţi periculoşi şi că poate fi în orice clipă omorât de colegii de celulă. 

I-a mai spus că în sala de mese mişună şobolanii, dar şi numeroase alte insecte. Familia lui Ionuţ Gologan a făcut apel şi aşteaptă acum ca instanţa să ia o decizie. Tatăl lui face eforturi disperate pentru a-l aduce în ţară, ca să îşi execute aici pedeapsa. În acest sens i-a trimis o scrioare chiar şi preşedintelui Klaus Iohannis. 

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here