Casa în care locuiau victima și fiica sa suspectă de crimă

Ies la iveală detalii terifiante ale crimei de la Filipeștii de Pădure, sat Dițești, unde o femeie în vârstă de 40 de ani și-ar fi ucis într-un mod oribil mama de 60 de ani! Crima a fost anunțată de o vecină, care a găsit-o pe fiica victimei în curtea casei cu un topor în mână și plină de sânge.

Potrivit unor surse, victima avea capul și mâinile tăiate cu toporul, iar corpul era plin de bețe înfipte. Momentan anchetatorii nu pot stabili dacă femeia a murit înainte de a fi măcelărită.

Se pare că după ce i-a tăiat mamei sale capul și mâinile și i-a înfipt bețe în corp, femeia a așezat o cratiță pe corpul mamei sale în care a aprins focul. Trupul a fost găsit de anchetatori carbonizat de la cap până la picioare.

Până la acest moment Serviciul de Medicină Legală nu a putut stabili cauza decesului, în speță dacă fiica și-a omorât mama sau dacă femeia a murit înainte din alte cauze, iar fiica a profanat cadavrul. Se așteaptă rezultatul examenului histopatologic care va oferi noi informații despre cauza morții.

Fiica femeii era cunoscută cu probleme psihice provocate de consumul de alcool și chiar a fost internată în trecut la Spitalul Voila, de unde a fost externată în luna decembrie cu obligație la tratament.

După ce vecina a chemat poliția, oamenii legii au fost nevoiți să o încătușeze pe fiica victimei din cauză că era isterică. De asemenea, mai mulți săteni veniseră să încerce să o calmeze pe femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here