fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Dezastru și în piețele din Ploiești! Măsuri drastice anunțate de primarul Volosevici

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă faptul că imaginea Pieței Centrale se va schimba în cel mai scurt timp.

Edilul-șef a susținut printre altele că în respectivul spațiu comercial vor exista din nou așa numitele ”tarabe sociale” destinate micilor producători, astfel încât să nu mai vândă pe trotuarul din zona liniei de tramvai.

- Reclamă -

Totoadă, Volosevici a anunțat că va exista o colaborare cu Consiliul Județean Prahova pentru a afla câți dintre comercianții din piață sunt cu adevărat producători.

Primarul Ploieștiului a susținut că există probleme și în ceea ce privește paza piețelor din oraș, mai ales că pentru acest serviciu, SC Hale și Piețe SA plătește sume importante de bani. Reacția edilului vine după ce în urma unui control a observat că există un singur paznic care păzește spațiile comerțiale ale municipalității.

 

- Reclamă -

Mai multe amănunte legate de schimbările care vor avea loc în Piața Centrală veți putea afla în materialul video de mai jos.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img