fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Din seria “Recunoașteți personajul”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a încurcat circulația rutieră, staționând neregulamentar timp de 15 minute, în apropierea unei treceri de pietoni din Ploiești.

Un… să-i spunem cetățean (?), a staționat timp de 15 minute, parcat aiurea și încurcând circulația, lângă o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii din Ploiești.
Ce rost ar fi avut să se întoarcă din drum, să parcheze regulamentar să dovedească că are bun simț și cei șapte ani de-acasă și e capabil să respecte niște legi? Alea-s pentru alții. Legile și bunul simț.

- Reclamă -

După cum se vede într-o postare pe Facebook, omul avea treabă în altă direcție, și în momentul acela al zilei avea treabă fix acolo, în mijlocul bulevardului.
Și pentru că este foarte posibil ca ceea ce a făcut astăzi să fie un gest absolut deloc singular, de ce să își mai bată capul cu ceea ce trebuie, că doar nu-l vede nimeni? Și pentru că el poate…

Doar că… a fost văzut!!!

Sursă foto printscreen Facebook.

- Reclamă -

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. E unul din sutele de „cetateni” care fac asa ceva. Mergeti in apropierea scolilor, mai ales pe str. 8Martie si Gimnaziul Sf. Vasile si va convingeti. Puteti sa faceti poze cate doriti ca nu-i deranjeaza, probabil ca „stiu ei ceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img