fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Direcția Județeană de Pază contestă în instanță decizia Consiliului Județean de desființare a structurii

Citește Și

- Reclamă -
Reprezentanții Direcției Județene de Pază au anunțat că vor contesta în instanță hotărârea Consiliului Județean prin care structura este desființată. 

Proiectul de hotărâre a fost validat, miercuri, în ședința Consiliului Județean. Înainte de supunerea la vot, președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a precizat că angajații disponibilizați vor trece la firma privată care va prelua serviciul prin externalizare. Economiile făcute vor fi direcționate către investiții, a explicat Dumitrescu.

DETALII AICI VIDEO: Desființarea Direcției Județene de Pază, validată în ședința CJ Prahova. Ce se întâmplă cu angajații

- Reclamă -

Angajații sunt însă nemulțumiți și vor merge în instanță.

„Astăzi s-a votat desființarea noastră! Întrucât considerăm măsura nelegală, ne vom adresa instanței, cu speranța că aceasta va corecta votul unor consilieri județeni!”, au anunțat reprezentanții DJP, pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

3 COMENTARII

  1. Exista judecatori corupti care la comanda politica ( stim toti cine a infiintat aceasta directie inutila ) vor da sentinta in favoarea secaturilor . Colcaie Ploiestiul de judecatori minjiti politic si financiar .

  2. Faptul ca nu puteti sau nu vreti sa publicati comentariul meu nu inseamna ca in Prahova nu exista judecatori aserviti politicului si administratiilor publice . Judecatori care fac intelegeri contra intereselor cetateanului si dau sentinte ilegale contra cetateanului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...