Noi tensiuni iau amploare în rândul Primăriei Ploiești! De această dată, tema discuțiilor aprinse o reprezintă activitatea Clubului Sportiv Municipal Ploiești. Asta după ce Ziarul Incomod a prezentat în exclusivitate cum directorul CSM, Silviu Crângașu, a reziliat un contract de mentenanță a sistemelor de climatizare de la stadionul Ilie Oană pentru a-i face loc societății SC Paulus SRL, cea mai nouă “favorită” din Ploiești în ceea ce privește contractele pe bani publici.

Citește și:

Directorul Silviu Crângașu confirmă: lucrare cu dedicație pentru Paulus SRL

Drept urmare, conform unor surse din interiorului clubului, viceprimarul Cristian Ganea i-a solicitat lui Crângașu să-i prezinte întreg dosarul de achiziții publice de la stadionul Ilie Oană din Ploiești, referitor la sistemul de încălzire.

Totodată, edilul i-a atras atenția directorului CSM Ploiești că nu a prezentat raportul de activitate săptămânal așa cum s-a stabilit în urma unei note interne.

Sursele Ziarului Incomod susțin că demersurile viceprimarului Cristian Ganea nu s-au oprit aici. Acesta l-a înștiințat în scris pe primarul Adrian Dobre cu faptul că activitatea Clubului Sportiv Municipal nu se desfășoară în condiții normale și că, prin urmare, nu mai poate coordona activitatea instituției sportive. Ba mai mult, Ganea i-ar fi adus la cunoștință șefului administrației publice locale faptul că reprezentanții din Comitetul de Coordonare al CSM Ploiești au dispus înființarea unei comisii care să verifice problemele din cadrul clubului, urmând ca la finalul verificărilor Silviu Crângașu să prezinte un raport, atât viceprimarilor. cât și primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here