raul petrescu
Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu va cere în Consiliul Local majorarea salariilor angajaților RASP, iar dacă majorarea nu va fi aprobată, acesta solicită diminuarea indemnizației sale în semn de unitate cu salariații.

Iată mai jos comunicatul de presă emis de RASP Ploiești:

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, luni 25 februarie 2019, Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu, a anunțat că va cere în Consiliul Local Ploiești majorarea salariilor angajaților RASP Ploiești. Acest lucru vine ca urmare a dezechilibrului major între salariile angajaților RASP Ploiești și cele ale angajaților Primăriei Municipiului Ploiești.

În situația în care proiectul nu va fi aprobat, în semn de unitate cu salariații, directorul RASP Ploiești va propune Consiliului de Administrație diminuarea indemnizației sale cu cel puțin 5%.
Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești are în prezent 116 angajați.

Menționăm că, la momentul preluării mandatului de conducere a RASP Ploiești, de către actualul director, instituția avea o pierdere de aproximativ 5000 de lei, iar în prezent societatea estimează încheierea exercițiului financiar 2018, cu un profit de aproximativ de 180.000 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here