fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Directorul RASP Ploiești îl atacă dur pe primarul Adrian Dobre

Citește Și

- Reclamă -

Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești, îl atacă dur pe primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta îl acuză pe primarul Adrian Dobre că ar fi direct răspunzător de faptul că orașul este îngropat în gunoi, menționând că primarul a interzis inspectorilor de specialitate ai biroului salubritate, din cadrul RASP, să ridice deșeurile necontrolate de pe străzile municipale, urmând să se ocupe personal, alături de consilierii săi.

- Reclamă -

”DIN CAUZA CUI SUFERA SALUBRITATEA DIN PLOIESTI ?!
adrian dobre – garantul regresului
Am continuat, in aceasta seara, actiunea de verificare si monitorizare a platformelor gospodaresti din municipiul Ploiesti, o componenta importanta a Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti. Ca urmare a acuzelor, totalmente nefondate, ale primarului orasului, depasit de ostilitati si axat pe atacuri denigratoare la adresa tuturor salariatilor Primariei Ploiesti
(astazi fiind eu cel caruia i-am picat victima, insa imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta pentru calomnie si insulta), ma vad nevoit sa fac urmatorele remarci cu privire la atributiile si obligatiile RASP referitoare la problematica salubritatii. Astfel, totalitatea deseurilor necontrolate, care se regasesc pretutindeni in orasul Ploiesti, pot fi ridicate, conform contractului ( ca tot ma acuza acest “onorabil” primar ca nu cunosc contractul), doar prin emiterea comenzii de catre inspectorii de specialitate ai biroului salubritate din cadrul RASP. Din nefericire, insa, primarul muncipiului Ploiesti a interzis inspectorilor de specialitate ai biroului salubritate, din cadrul RASP, sa mai ridice deseurile necontrolate de pe strazile municipale, afirmand ca se va ocupa el, alaturi de consilierii sai. Rezultatul il vedem cu totii! Asadar, dragi cetateni, daca doriti ca aceste deseuri abandonate stradale sa fie colectate, incercati sa sensibilizati primarul! Altminteri, ne vom ingropa sub gunoaie!!!
Referitor la cuantumul bugetului salubritatii, a carui dezvaluire in presa locala, a generat acea adresare golaneasca a onor primarului orasului catre mine : ” Ba, du-te si studiaza dreacu contractul ala”, precizez ca acesta este la nivelul anului 2006 in privinta curateniei cailor publice si a deszapezirii, la dorinta expresa a domnului adrian dobre! Dintr- un moft personal, Ploiestiul se intoarce in timp! Doar cu 13 ani, ce-i drept! Peste 80% din strazile din Ploiesti sunt maturate saptamanal, iar cosurile stradale aferente acestor strazi in mod analog, o singura data pe saptamana, conform acelorasi dorinte ale “ stimabilului “ primar, incalcand flagrant normele de mediu si de sanatate publica ale ploiestenilor! Prin comparatie, in alte orase, aceste strazi sunt maturate de doua ori pe zi, iar cosurile stradale in mod similar.
adrian dobre – garantul regresului! In aceasta seara, alaturi de reprezentantii Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara si ai operatorului de salubritate, am verificat toate platformele gospodaresti din cartierele Malu Rosu’’, Enachita Vacarescu, Nord, acestea fiind ridicate de catre operator conform contractului, maine urmand a verifica si celelate zone din Ploiesti, iar acolo unde graficul nu se va respecta, vor fi administrate contraventii, singura parghie coercitiva detinuta de RASP in privinta reglementarii comportamentului operatorului de salubritate. Ce am constatat este faptul ca, numarul platformelor gospodaresti dateaza din 1990, desi necesarul acestora este dublu! Desi am atras atentia primarului, in repetate randuri, acesta a nesocotit aceasta propunere. Atasez , finalmente, cateva imagini suprinse, in aceasta seara, la cele mai importante platforme gospodaresti din cartierele mai sus mentionate. Si, mentiunea ca, numai in ultimele saptamani, au fost administrate zeci de contraventii operatorului ( atunci cand nu a fost respectat contractul), procesele verbale ale acestora putand fi puse oricand la dispozitia cetatenilor care doresc sa le vada!! Totodata, am informat, despre neregulile constatate, de fiecare data, Asociatia De Dezvoltare Intercomunitara Prahova, atunci cand reprezentantii acestora nu ne-au insotit pe teren, conform aceluiasi contract dintre Primaria Ploiesti si operatorul de salubritate!!!”, a scris Raul Petrescu pe pagina  personală de Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...