don

donRecent, observatorulph.ro a publicat în exclusivitate mai multe documente din interiorul Serviciului de Gospodărire Urbană care arătau sumele de bani primite de mai mulți angajați, printre care și șefii instituției, cu titlu de prime sau bonusuri pentru performanță. 37.100 lei brut este suma aprobată pentru Donald Constantin, directorul SGU, echivalentul a șapte salarii. Premierile, bonificațiile, bonusurile de performanță, primele, sunt ”tradiții” în SGU. De exemplu, în 2012, directorul de atunci, Dan Ioniță, a solicitat Consiliului de Administrație să îi acorde echivalentul a 12 salarii, adică puțin peste 65.000 de lei, cererea directorului fiind aprobată. Mai mult, și membrii Consiliului de Administrație de atunci s-au propus pentru o premiere similară, echivalentul a 12 salarii.

În cazul actualului director, Donald Constantin, premierea a venit din partea Consiliului de Administrație, și nu la cererea lui, după cum este menționat în decizia 20214 din 30.09.2014: ”Se aprobă modul de realizare a obiectivelor și criteriilor de performanță de cătree directorul general pe anul 2013 și se stabilește un număr de șapte salarii brute cu care va fi premiat, conform Contarctului de Mandat. După ce i-a fost adus la cunoștință acest lucru, Donald Constantin a solicitat Consiliului de Administrație ”ca și ceilalți directori să fie premiați ca recunoaștere a efortului depus în vederea obținerii rezultatelor economice foarte bune în perioada anterioară.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

”Da, așa cum am spus și celorlalți ziariști, vă spun și dumneavoastră. Eu nu m-am propus pentru premiere, totul a depins de Consiliul de Administrație. Pe mine doar m-au anunțat ce au decis, cu respectarea contractului de muncă. În momentul în care am fost anunțat de această decizie am spus că ar fi corect ca și ceilalți directori să fie premiați pentru că profitul făcut de SGU a fost făcut cu ajutorul echipei manageriale”, a declarat directorul SGU, Donald Constantin, pentru Ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here