Medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean din Ploiești, a reacționat printr-o postare pe pagina personală de Facebook la protestele anti-restricții.

Mesajul său scurt este mai degrabă un avertisment pentru cei care încă nu cred că virusul este mai agresiv ca niciodată, iar masca și vaccinul sunt, deocamdată, singurele soluții care ne țin departe de boală.

”La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky…Eu?…tot la birou, la spital…mulți internați, cu probleme grave…și voi, tot la proteste??? Partikip…Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin….ghinion”, este mesajul managerului Spitalului Județean din Ploiești, una dintre unitățile din țară sufocate în aceste zile de numărul tot mai mare de bolnavi de COVID-19.

Doar în ultimele 24 de ore, în Prahova au fost confirmate 194 de cazuri noi de COVID-19, iar Ploieștiul a intrat de astăzi în scenariul roșu, cu o rată de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori.

Citește și:

www.ziarulincomod.ro/ploiestiul-a-intrat-in-scenariul-rosu-care-este-rata-incidentei-covid-in-toate-localitatile-din-prahova/

www.ziarulincomod.ro/numar-record-de-teste-covid-19-facute-prahova-ultimele-24-de-ore-cate-persoane-au-fost-depistate-pozitiv/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here