Subiectul datoriilor TCE Ploiești la bugetul local a reprezentat subiectul unei discuții purtate vineri între primarul Adrian Dobre, city managerul Teodora Marin și reprezentanții SPFL.
Întâlnirea a avut loc în contextul în care nici în prezent nu au fost virați cei 6,7 milioane de lei, fără TVA, sumă care reprezintă diferenţa dintre venituri şi cheltuieli pentru 2016, în contextul în care există o Hotărâre a Consiliului Local.
Drept urmare, reprezentanții municipalității iau în calcul ca la proxima ședința a CL Ploiești să fie introdus un proiect HCL în care să se aprobe eșalonarea datoriilor în valoare de aproximativ 15 milioane lei (din care 5 milioane reprezintă baza datoriilor către SPFL) pe o perioada de 5 ani.

Vă reamintim faptul ca Transport Călători Express SA trebuie să plătească urgent la SPFL baza datoriilor provenite din neplata taxei aferente unei diferenţe de tarif.

Situația financiară a TCE este blocată deoarece banii nu au fost virați pentru că Manuela Tărăcilă refuză să acorde viza CFPP, menţinând decizia şi punctul de vedere al Nicoletei Crăciunoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here