fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

DNA a cerut documente de la Primăria Ploiești vizând proiectul viitorului Spital Municipal

Citește Și

- Reclamă -

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a solicitat documente de la Primăria Ploiești cu privire la proiectul viitorului Spital Municipal, propus să fie realizat printr-un parteneriat public-privat, cu implicarea Băncii Mondiale. Subiectul a fost discutat în ședința de marți a Consiliului Local.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a confirmat că DNA a solicitat mai multe documente. Subiectul fusese deschis de consiliera locală PNL Simona Popescu, aceasta solicitând ca executivul să informeze de acum încolo consilierii de fiecare dată când anchetatorii solicită informații legate de hotărârile adoptate și activitatea forului legislativ.

- Reclamă -

„Este evident că în momentul în care din partea organelor de anchetă, toate documentele sunt puse la dispoziție, conform procedurilor legale. Da, există o solicitare, toate documentele au fost puse la dispoziție. Nu învinovățește nimeni pe nimeni, sunt niște cercetări care se fac, probabil des, ni s-au cerut niște documente, iar dispoziția mea către Relația cu Consiliul Local va fi să se informeze consilierii locali vizavi de aceste lucruri”, a răspuns primarul Andrei Volosevici în timpul şedinţei de marţi.

Parteneriat între Banca Mondială și primăria Ploiești pentru construirea Spitalului Municipal de Urgență

Edilul a adăugat că în prezent e aşteptată o modificare a legislaţiei cu privire la parteneriatul public-privat, amintind de intenţia de a realiza proiectului printr-o colaborare cu Banca Mondială.

- Reclamă -

VIDEO: Banca Mondială a venit la Ploiești pentru realizarea Spitalului Municipal de Urgență

„În momentul acesta se lucrează pe ceea ce înseamnă modificarea legii pe ceea ce înseamnă parteneriatul public-privat. Vom intra în Consiliul Local cu studiul şi cu o analiză pe această temă. Fondul problemei şi interesul pentru ceea ce înseamnă partea medicală cred că este cel mai important lucru pentru toţi cei prezenţi şi pentru ploieşteni”, a adăugat primarul Ploieştiului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...