fbpx
joi, iunie 1, 2023

DNA cere aviz pentru URMĂRIREA PENALĂ a Elenei Udrea şi a senatorului Ion Ariton

Citește Și

- Advertisement -

elena udrea audiata la dnaDNA a cerut aviz Camerei Deputatilor pentru începerea urmăririi penale față de Elena Udrea, în Dosarul „Gala Bute”, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului fiind acuzat de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene şi folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite. Udrea mai este urmărită penal în Dosarul Microsoft. Totodată, procurorii au cerut avizul Senatului pentru urmărirea penală a senatorului PDL, Ion Ariton, în acelaşi dosar Gala Bute.

Procurorul general Tiberiu Niţu a solicitat Senatului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de Ion Ariton, fost ministru al Ministerului Economiei şi actual membru al Senatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite, în dosarul Gala Bute.

- Advertisement -

De asemenea, procurorul general a transmis luni la Camera Deputaţilor cererea de încuviinţare a începerii urmăririi penale faţă de deputatul Elena Udrea în dosarul privind organizarea Galei Bute.

sursa: RTV.NET
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta