mitu

mituDNA Ploieşti a cerut Primăriei documente legate de firma senatorului Augustin Mitu, un apropiat al fostului primar Bădescu.

Senatorul Augustin Constantin Mitu este unicul asociat în firma AMIT Marketing SRL.

Procurorii au solicitat licitaţiile câştigate de firma senatorului şi toate încredinţările directe dintre primărie şi instituţiile subordonate.

Firma lui Mitu a fost abonată mult timp la bani publici. În luna februarie 2014, la numai două luni de la înfiinţare, Amit Creative Production a încheiat un contract cu Serviciul Public de Finanţe Locale Ploieşti, în valoare 47.193 lei, fără TVA. Obiectul contractului l-a reprezentat tipărirea a 152.238 de înştiinţări de plată a impozitelor trimise în cutiile poştale ale ploieştenilor, la pachet cu o scrisoare a primarului Bădescu.

Tot în 2014, Mitu a obtinut 14.756 lei pentru realizarea si amplasarea unui  banner pe sediul Politiei Locale din Bulevardul Independenţei. Desigur, aceasta nu este singura afacere derulata de senatorul PSD cu Politia Locala. Senatorul Mitu a castigat un contract in valoare de 16.000 lei pentru inscripţionarea a 17 autospeciale ale institutiei.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here