fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
18.2 C
Ploiești
spot_img

DNA a solicitat mii de documente de la Rosal privind contractul cu municipalitatea din perioada 2017-2020

Citește Și

- Reclamă -

Un fost angajat Rosal susține că DNA București a solicitat documente de la Rosal Prahova cu privire la contractul avut cu primăria Ploiești în perioada 2017-2020. Angajatul a fotografiat chiar o parte dintre documentele solicitate de procurorii anticorupție (foto sus și dreapta).

„În fotografii sunt aproximativ 17.000 de procese verbale de recepție curățenie căi publice din perioada 2017-2020, pe care le-a cerut DNA. Asta înseamnă că există dosar la DNA cum că lucrările de curățenie căi publice sunt unele fictive, unele supraevaluate”, ne-a povestit fostul angajat al operatorului.

- Reclamă -

Acestea ne-a oferit și alte detalii. Bărbatul susține că la jumătatea lunii mai DNA a solicitat copii de pe toate procesele verbale de recepție a lucrărilor de CCP pentru ultimii patru ani. Acesta ne-a mai povestit că directorul Rosal Prahova, Cătălin Ioniță, le-ar fi cerut dispecerilor care lucrau la schimbul 3 să xeroxeze documentele, noaptea fiind mai puțină activitate și automat dispecerii aveau timpul necesar să facă acest lucru.

Activitatea de xeroxare ar fi durat vreo două săptămâni mai spune acesta, fiind vorba despre aproximativ 17.000 de hârtii pe care dispecerii le-au copiat, numerotat, apoi ștampilat „conform cu originalul” pe fiecare în parte.

Ulterior, documentele ar fi fost duse de un inspector Rosal la DNA București, cu una dintre mașinile Toyota ale societății, mai spune bărbatul.

- Reclamă -

„Se presupune că Rosal a întocmit doar scriptic, fictiv, aceste documente, în scopul de a încasa bani de la primărie, dar lucrările nu au fost realizate și în fapt”, ne-a mai explicat cititorul.

Reamintim că ziarul Incomod a anunțat în exclusivitate în luna februarie că DNA investighează contractul dintre primăria Ploiești și Rosal pentru curățenia căilor publice după ce, la acel moment, procurorii anticorupție solicitaseră o serie de documente de la primărie și de la Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești, instituția responsabilă de monitorizarea serviciilor prestate de operatorii publice. Detalii aici:

DNA a intrat pe fir în afacerea Rosal. “Marea frăție” a gunoaielor din orașul Ploiești

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...