Poliţistul de 45 de ani, suspectat că a agresat doi copii în Capitală nu ar fi la primul incident de acest fel. El ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor comiterea unei alte agresiuni sexuale asupra unor minori, în 2015. De altfel, Eugen Stan (așa îl cheamă pe individ) ar fi avut un dosar penal pentru hărţuire sexuală. El ar fi agresat în 2012 o femeie. Dosarul a ajuns la Parchet, însă a fost clasat în scurt timă de procurori, potrivit România TV. De atunci, au mărturisit surse din poliţie, colegii de la Rutieră l-ar fi poreclit  „Violatorul”.

Adică din 2012 și până acum ”Violatorul” de la Rutieră și-a făcut treaba fără să fie deranjat sau întrebat de sănătate. De sănătatea mintală, evident. Iar colegii lui care-l miștocăreau pe la spate ce părere aveau că unul de-al lor a avut un dosar penal pentru hărțuire sexuală? Nu i-a observat nimeni comportamentul, că doar nu era un Hannibal Lecter calm și calculat? Iar șefii din poliție? Să fim serioși, chiar nu știau cum stă treaba cu polițistul? Care se pare că devenise și șoferul unor șefi din poliție.

Cât despre ministra de interne, nu mai iese să-și dea cu părerea? Acum ar trebui să iasă și să ia apărarea colegilor acestui specimen care a aruncat o pată asupra Poliției Române și asupra angajaților instituției care își fac treaba.

Este clar că pe undeva sistemul este defect. Și dacă nu se repară la timp…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here