În județul Prahova, la data de 18 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 113 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 11 și au intrat șapte. În carantină instituționalizată se află 248 persoane.

Până în prezent, DSP Prahova a efectuat 3045 de teste.

De la începutul epidemiei și până în prezent, 80 de prahoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, dintre care șase au decedat, 65 au fost declarați vindecați și externați, iar nouă se află în continuare sub supraveghere medicală în unități din Ploiești și Câmpina. Unul dintre acesta este în stare gravă, fiind internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina.

Săptămâna trecută a fost derulată campania de testare (etapa a II-a) a personalului angajat în centrele sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte și vârstnice. Toate cele aproape 800 de probe prelevate în vederea depistării potențialelor infecții cu noul coronavirus au fost negative

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here