Un doctor al Spitalului Municipal Sighișoara, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, a postat un mesaj șocant pe pagina personală de Facebook. Radu Darii anunță public faptul că nu va ieși din greva foamei până când managerul Spitalului Municipal din Sighișoara, Aurelia Mașca, nu va fi demisă.

Dr. Aurelia Mașca lucrează de 36 de ani în Spitalul Municipal Sighișoara și a fost manager în perioada 2004 – 2009, iar din anul 2012 și-a reluat funcția de director până în prezent, conform tolo.ro.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Vă prezentăm mai jos postarea integrală a doctorului Radu Darii:

„De astăzi eu intru în greva foamei!
Nu este nici un semnal de niciunde că managerul a demisionat sau este demis!!!
Nu voi pune nimic în gură atâta timp cât Managerul Spitalului Sighișoara va fi Aurelia Mașca!
Situația este atât de gravă încât este nevoie de un sacrificiu major!!!
[…] Dumnezeu va avea grijă!”

3 COMENTARII

  1. Sa-si dea demisia din functia de conducere si apoi poate lucra in continuare ca medic pediatru(daca o mai solicita cineva). Spun asta pt. ca am auzit ca nu pleaca “nici moarta”….

    • Ce nesimtita poate sa fie. Asa a fost educara la satra cortului. Bine ca se stie vopsi si in rest nu o intereseaza de nimic. Ar trebui luata de par si data afara. Daca cei care sant direct raspunzatori nu o fac poate sant implicati si ei. Nu inteleg nimic. Un medic bun sa faca greva foamei pt.un medic de nimic.Adica un neneger de nimic.Asta e educatia de acasa. Nesimtire. Si mai repet odata ca la satra cortului.

  2. Oare ce satisfactie trebuie sa ai (sau tupeu jegos) sa mai stai pe postul ala desi NIMENI nu te vrea acolo, poate doar ceva pila de pe la Bucuresti, altfel nu ai cum sa fii asa infipt sa nu te poata demite nimeni.
    O vorba buna nu am auzit depre doamna asta de ani de zile, chiar nu se simte? Cu siguranta ca a agonistit desetul cat sa intre de pe acum in pensie si sa plece linistita, sa ne dea pace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here