Primul eveniment marca Zoo Stories prin care ne dorim să promovăm și să aducem un plus de imagine Adăpostului de câini Bucov. Totodata avem ca scop prevenirea abandonului și maltratării câinilor.

Celebrăm printr-un eveniment deosebit dragostea necondiționată a animalelor pentru stăpâni. Indiferent de situația financiară, indiferent de cum arăti, indiferent de ce probleme ai avea și indiferent de zilele tale mai bune sau mai puțin bune, dragostea câinelui tău față de tine este necondiționată. Dogs Day Out Picnic Edition este locul perfect unde poți sa întâlnești oameni exact ca tine, care își iubesc câinele, iubesc viața și trăiesc fiecare moment alături de câinele lor. Așteptăm publicul să se relaxeze alături de întreaga familie și blănosul său în Parcul Constantin Stere din Ploiești la un picnic special și o mulțime de activități.

Reprezentanții Adăpostului de animale de la Ploiești-Bucov vor fi prezenți pentru discuții legate de comportamentul câinilor iar reprezentanți ai unor clinici veterinare pentru animale vor fi disponibili pentru discuții legate de sănătatea animalelor

Am pregătit:

/ cea mai funny cursă “la dublu” din România

/ târgul de adopții canine

/ un SUPER PICNIC în familie

/ ateliere creative pentru copii

/ muzică bună

/ concursuri inedite

/ târg de produse pentru întreținere, mâncare și jucării pentru animale

+ și multe altele TBD

Experți în domeniul vor fi prezenți și vor avea o mulțime de sfaturi pentru animalul tău de companie. Publicul va avea parte de demonstrații unde va afla cele mai utile informații despre creștere, alimentație, campanii de salvare a câinilor fără stăpâni și multe altele.

Dogs Day Out este unul dintre cele mai ample evenimente organizate pentru o  comunitate canină din România. Intrarea este liberă și toată lumea este binevenită. Câinii trebuie ținuti în lesă pe tot parcursul evenimentului.

Te asteptăm alături de cei mici, în parcul Bucov (zona plajă), la un super picnic în familie și un târg de adopții special!

Sursa: comunicat de presă Adăpostul de Câini Bucov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here