Update: În urma probatoriului administrat, față de cei doi minori bănuiți de comiterea infracțiunii de viol a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive (IPJ Prahova).

Doi băieți de 15 și 17 ani au fost aduși la audieri, în urma perchezițiilor făcute miercuri dimineață de polițiștii din cadrul IPJ Prahova. Aceștia sunt cercetați pentru o faptă de viol comisă în luna mai asupra unei fete de 14 ani, tot din Păulești. 

“Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au efectuat 4 percheziții domiciliare, în două comune din județ, la locuințele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de viol.

La sediul unității de poliție, au fost conduși, în vederea audierii, doi minori, cu vârstele de 15, respectiv 17 ani, cât și alte două persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, la începutul lunii mai a anului trecut, o minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost violată de cei doi tineri”, a transmis IPJ Prahova.

Perchezițiile au avut loc în Păulești și Surani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here