Un copil în vârstă de 13 ani a fost agresat de un grup de rromi în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. Incidentul a avut loc miercuri, 25 iulie 2018, în jurul orei 13:30.

Copilul a fost bătut și urmărit până acasă de trei tineri de etnie rromă. Ulterior tatăl copilului a mers împreună cu acesta la Sala Sporturilor Olimpia unde ar fi întâlnit doi agenți ai Poliției Locale care ar fi refuzat să îi ofere ajutor motivând că nu este treaba lor.

“În jurul orei 14:15 am intrat în incinta sălii de sport unde am observat doi polițiști de la Poliția Locală care își așteptau cafeaua în dreptul unui tonomat. Le-am povestit cele întâmplate cerându-le ajutor pentru găsirea celor trei. S-au uitat la mine și mi-au răspuns sec “nu este treaba noastră”. Nu au avut nici măcar intenția de a ieși din incinta sălii de sport. Erau preocupați de cafeaua de la dozator”, a relatat ploieșteanul pentru ziarul Incomod.

Reporterii ziarului Incomod au solicitat un punct de vedere din partea Poliției Locale Ploiești pe care îl vom publica când va fi emis.

2 COMENTARII

  1. Azi pe la pranz, am intalnit un echipaj in parculetul din spatele cinemascopului… cel care da in Doftana. Intocmeau un proces verbal unui amarat cu un carut cu câțiva pepeni. Pentru ce l’o fi amendat? Pentru tulburarea linistii publice (adica pentru binecunoscutul “Peeeepeni, peeeepeni, hai la peeeeepeni, peeeeepeni!”), sau pentru evaziune fiscala?????

  2. Astia au salariu cat un general de brigada si nu au nicio competenta. Nu sunt ei de vina ca sunt nepregatitit ci capetele incoronate, care le au facut salarii de 5000 lei, iar un profesionist al politiei nationale 2500 lei. ASTA I TARA LUI PAPURA VODA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here