Foto cu caracter ilustrativ

Doi bărbați, de 33 și 35 de ani, sunt acuzați că au intrat într-o școală și au bătut un elev de clasa a VII-a. Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind acuzați de lovire și alte violențe.

Cei doi bărbați sunt din comuna Clejani, județul Giurgiu. Pe data de 31 marție, polițiștii din Mihăilești au fost sesizați prin apel 112 de către un cadru didactic al școlii gimnaziale din localitatea Podul Doamnei că un părinte al unui elev a agresat fizic un alt elev de clasa a VII-a.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că la data de 31 martie un elev de clasa a -VII-a ar fi avut un conflict verbal cu un alt elev în clasa a-V-a, în pauza dintre ore. Elevul de clasa a-V-a i-a relatat tatălui său cele petrecute, ulterior acesta şi încă un bărbat au intrat în incinta şcolii şi l-ar fi agresat fizic pe elevul de clasa a-VII-a”, scrie g4media.ro.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 33, respectiv 35 de ani, ambii din comuna Clejani, judeţul Giurgiu.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here