fbpx
luni, mai 29, 2023

Doi bărbați arestați pentru trafic de droguri

Citește Și

- Advertisement -

Descinderi de amploare la două locații din Craiova la doi bărbați bănuiţi de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, polițiștii au au ridicat 200 de pastile de ecstasy, 70 de grame de cannabis, 2 grame de muguri de cannabis, 3 grame de haşiş şi un gram de cocaină.

Poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au ridicat 200 de pastile de ecstasy, 70 de grame de cannabis, 2 grame de muguri de cannabis, 3 grame de haşiş şi un gram de cocaină, de la doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri. Cei în cauză au fost reţinuţi, iar ulterior arestaţi preventiv.      

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Craiova au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma percheziţiilor, au fost identificate aproape 200 de pastile de ecstasy, 70 de grame de cannabis, 2 grame de muguri de canabis, 3 grame de haşiş, un gram de cocaină, bani, un telefon mobil şi o instalaţie pentru consumul cannabisului.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada ianuarie – noiembrie a.c., doi bărbaţi ar fi traficat droguri de risc  şi de mare risc în municipiul Craiova.

În urma administrării probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, ulterior Tribunalul Dolj, dispunând faţă de aceştia arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor”,

se arată într-un comunicat afișat pe site-ul Poliției Române.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta