fbpx
luni, mai 29, 2023

Doi bărbați reținuți, după ce i-au furat plasele de sârmă unui vecin

Citește Și

- Advertisement -

Doi bărbați au fost reținuți, după ce au furat plase de sârmă din curtea unui vecin. Fiica vecinului i-a văzut pe cei doi când au intrat în curte și au luat plasele, așa că și-a sunat tatăl, iar acesta a sesizat poliția.

Cei doi făptași au fost plasați în Arestul Poliției și urmează să fie duși în fața judecătorilor.

- Advertisement -

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că i-au fost sustrase din curtea locuinței sale, plasele de sârmă.

Din cercetări a reieșit că, în cursul dimineții de 30 iunie a.c., apelantul, în timp ce se afla la serviciu a fost contactat de către fiica sa, spunându-i că doi vecini au pătruns în curte și ar fi sustras două plase de sârmă.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat cei doi bărbați cu vârstele de 44 și respectiv 55 de ani, care au fost conduși la sediul unității pentru audieri.

- Advertisement -

În urma administrării probatoriului și având în vedere antecedentele penale ale celor doi, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta