Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii prahoveni au efectuat marți, 3 iulie, cinci percheziții în Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cele cinci persoane percheziționate au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, iar două dintre acestea au fost reținute.

Din cercetările polițiștilor, au rezultat indicii că, la data de 23 iunie, ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea suferind vătămări corporale care au necesitat transportul la spital, fără a rămâne internată, iar o mașină a fost avariată.

De asemenea, polițiștii au constatat că persoana vătămată condusese autoturismul, fără a poseda permis de conducere, iar în urma solicitării polițiștilor, a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se pare că mașina victimei fusese lovită de agresori cu corpuri contondente, bărbatul fiind atacat în timp ce se afla în autoturism. Potrivit unor surse, întreg scandalul ar fi pornit de la o femeie, care l-ar fi părăsit pe unul dintre agresori pentru bărbatul care a fost bătut.

După percheziții, se pare că victima și-a retras plângerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here