Doi bărbați de 34 și 42 de ani, din județul Vaslui, au fost reținuți de către polițiști sub acuzația de viol, după ce au abuzat sexual o consăteancă de 62 de ani. Unul dintre violatori abia fusese eliberat din pușcărie, unde a stat închis pentru zeci de furturi și o tâlhărie.

Citește și Scandalul de la Colegiul Cuza în care este implicat un elev nevăzător, departe de a se fi încheiat

Un nou caz de viol în județul Vaslui, a cărui victimă a fost o femeie de 62 de ani. Dusă într-o casă din localitatea Portari, vasluianca a fost abuzată sexual de către doi bărbați, de 34 și 42 de ani. Potrivit polițiștilor, cel mai tânăr dintre violatori a afirmat că ar fi cunoscut-o pe victimă și că ar mai fi avut relații sexuale cu aceasta.

„Fapta a fost comisă în locuința bărbatului de 42 de ani, pe care victima a părăsit-o după comiterea acesteia. Unul din autori este recidivist, fiind eliberat din închisoare în urmă cu câteva zile după comiterea a zeci de furturi din locuințe și o tâlhărie”, a declarat, miercuri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Citește și Un tânăr de 19 ani l-a omorât cu toporul pe verișorul fostei sale concubine

După ce a fost abuzată sexual, femeia de 62 de ani a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore sub acuzația de viol.

Citește și  Un bărbat și-a dezmembrat mașina după ce a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here