Partidul Prahova în Acțiune a anunțat că doi consilieri locali își vor pierde mandatele. Primul este Răzvan Toma-Stănciulescu (foto sus), acesta fiind exclus din partid, așa cum ziarul Incomod a scris recent. Cel de-al doilea este Cristina Toma Cochinescu (foto dreapta), după ce aceasta a demisionat din partid.

Răzvan Toma Stănciulescu a fost și candidatul partidului pentru funcția de primar al Ploieștiului la alegerile locale de toamna trecută.

“Având în vedere faptul că în data de 07.04.2021, prin decizia Biroului Central nr. 56, domnul Răzvan-Toma Stănciulescu a fost exclus din partid, iar acesta nu a depus în termenul statutar o contestație, decizia a rămas definitivă, urmând ca pe lângă calitatea de membru de partid, acesta să piardă, conform art. 204 alin. 2) lit. j) din Codul administrativ, și calitatea de consilier local al Municipiului Ploiești.

În ședința de vineri, 07.05.2021, doamna Cristina Toma Cochinescu a înaintat Biroului Central al Partidului Prahova în Acțiune demisia sa din partid, Biroul a luat act de aceasta și urmează, ca și în cazul domnului Răzvan-Toma Stănciulescu, să întreprindă măsurile necesare pentru înlocuirea din Consiliul Local Ploiești.”, a anunțat partidul Prahova în Acțiune într-un comunicat de presă.

Potrivit legislației în vigoare, locul acestora în Consiliul Local Ploiești va fi ocupat de următorii doi supleanți de pe lista de candidați a partidului de la alegerile locale de toamna trecută. Următorii pe listă sunt Raul Iulian Ionescu și Sergiu Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here