Imagine de Steve Buissinne de la Pixabay

Doi copii de clasa a IX-a din localitatea suceveană Marginea, Filip Cioban și Eliazar Juravle, au mers 15 kilometri cu bicicletele pentru a restitui un portifel proprietarului care îl pierduse și care locuiește în altă localitate, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul care a pierdut portofelul a explicat că în dimineața zilei de 17 mai a mers cu niște colegi de serviciu să bea o cafea la un restaurant din Marginea, apoi la muncă, iar după-amiază, când a vrut să meargă la masa de prânz, a realizat că nu mai are portofelul.

La un moment dat l-a sunat mama lui și i-a spus că acasă la el, în localitatea Horodnic de Jos, au venit doi copii care i-au adus portofelul intact.

Așa a aflat că marți dimineață, când veneau la școală, cu bicicletele, de la Horodnic de Sus la Marginea, Filip și Eliazar au găsit pe stradă un portofel cu acte și bani, la aproximativ 300 de metri distanţă de restaurantul în care Valentin a fost la cafea. Din cartea de identitate băieții au aflat domiciliul proprietarului și după ore au plecat cu bicicletele ca să-i restituie ce a pierdut.

Citește tot articolul pe Monitorul de Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here