fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au fost prinși cu droguri. EXCLUSIV

Citește Și

- Reclamă -

Doi elevi ai Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina au fost dați afară, după ce au fost prinși cu droguri în urma unui control care a avut loc în camerele de cămin marți, 1 octombrie! Potrivit unor surse, asupra celor doi s-ar fi găsit aproximativ 70 de plicuri care conțineau substanțe interzise. Oficial, reprezentanții școlii susțin că „în urma unui control intern doi elevi au fost identificați într-o situație incompatibilă”.

„Școala noastră desfășoară dese activități de control. Azi, în urma unui astfel de control, este adevărat că au fost identificați doi tineri în situația de a nu fi compatibili cu calitatea de elevi. Ei s-au retras din școală, au depus raport și în momentul acesta nu mai au calitatea de elevi”, a declarat pentru ziarul Incomod comisar șef Ciprian Tureac, purtător de cuvânt al Școlii de Poliție din Câmpina.

- Reclamă -

Reprezentanții școlii au refuzat să explice ce înseamnă că tinerii au fost găsiți în incompatibilitate cu calitatea de elev, dar comisarul șef Tureac nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că în camerele elevilor au fost găsite droguri. Au precizat doar că deocamdată nu pot face mai multe declarații cu privire la această situație.

Surse apropiate de anchetă au confirmat pentru Ziarul Incomod că în cursul zilei de astăzi, 1 octombrie, o echipă a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate a fost solicitată la școala din Câmpina pentru a face verificări după ce unul dintre elevi a fost găsit cu o țigară confecționată artizanal. În urma acestui incident s-a făcut acel control în cămin, în timpul căruia au fost găsite aproximativ 70 de pliculețe cu o substanță posibil psihoactivă. Urmează să fie efectuate analize asupra prafurilor găsite pentru a fi identificată exact substanța.

 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A acceptat să ia viața unui om pentru 10.000 de euro și un scuter. Detalii șocante despre o crimă la comandă

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti,...