minor furt
Polițiștii au reținut doi tineri, de 16 și 17 ani, care au intrat pe geam într-o casă din Ploiești. Adolescenții au luat un laptop și un telefon, apoi au sărit, pe altă fereastră, în curtea unei case nelocuite. 

Unul dintre hoți a fost prins joi, chiar în ziua când aceștia au dat lovitura. Acesta are 16 ani, a recunoscut tot și este din Ploiești.

Celălalt a fost găsit în această dimineață.

 

“În cursul zilei de ieri, polițiștii secției nr.1 de poliție Ploiești, au reținut un tânăr, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 11.30, două persoane ar fi pătruns într-un imobil din Ploiești, pe geamul unei camere, lăsat deschis, de unde au sustras un telefon mobil și un laptop, ulterior părăsind imobilul, pe un alt geam, ce iese în curtea unei case nelocuite.

Valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 2.600 de lei.

Urmare a activităților și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.1 Ploiești, în aceeși zi, au identificat una din persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, un tânăr de 16 ani, din municipiul Ploiești.

În urma depistării, acesta a fost condus la sediul unității, unde a recunoscut fapta comisă, declarând că împreună cu un prieten, ar fi pătruns prin escaladarea unei ferestre, în incinta unui imobil și ar fi sustras un laptop și un telefon mobil.

În urma administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, polițiștii l-au depistat și pe cel de-al doilea tânăr, în vărstă de 17 ani, care v-a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here