fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Doi minori sunt criminalii autostopiști de la Călărași

Citește Și

- Reclamă -

Autorii omorului săvârşit în data de 24 noiembrie în judeţul Călăraşi au fost prinşi de poliţişti, aceştia fiind doi minori fără antecedente, care locuiesc în apropierea locului săvârşirii faptelor, a anunţat, sâmbătă, comisarul şef Marian Iorga, inspector şef al Inspectoratului judeţean de Poliţie Călăraşi, potrivit site-ului Poliţiei Române. Potrivit procurorului de caz Mădălina Miu, cei doi şi-au recunoscut faptele, scrie agerpres.ro. Ei au comis crima cu gândul de a fura mașina și banii victimei.

„Din păcate, este vorba de 2 minori. Ancheta va stabili toate elementele. Mobilul stabilit până la acest moment ne conduce spre ideea sustragerii autoturismului şi a eventualei sume de bani aflate asupra părţilor vătămate. Cei doi autori au premeditat săvârşirea faptei, s-au pregătit pentru aceasta, şi-au achiziţionat câte un cuţit fiecare şi au procedat la săvârşirea cu deosebită cruzime a celor două fapte. Sunt elevi, nu provin din familii dezorganizate, locuiesc în apropiere de locul săvârşirii faptei. Ancheta va clarifica şi zona neuropsihiatrică a celor doi, întrucât au revenit la domiciliu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Unul dintre ei este elev în clasa a 10-a la Liceul Danubius din municipiul Călărași, iar cel de 18 ani este clasa a 12-a şi învată în Slobozia, la Liceul Alexandru Ioan Cuza. Nu au antecedente. Niciunul dintre ei nu avea permis, în funcţie de datele din anchetă vom stabili discernământul şi ceea ce voiau să facă”, a precizat Marian Iorga.

- Reclamă -

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Mădălina Miu, procuror de caz, a precizat că este vorba de două infracţiuni de omor şi tentativă de omor calificat.

„În cursul zilei de 1 decembrie 2017 au fost audiați doi suspecți, ambii minori la data săvârșirii faptei, între timp unul a împlinit 18 ani și s-a dispus reținerea acestora. Vorbim aici despre săvârșirea infracțiuni de omor și tentativă de omor calificat. Inculpații au recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, au descris în mod detaliat faptele și modalitatea de comitere. Cei doi autori au premeditat săvârșirea faptei, s-au și pregătit în acest sens, au achiziționat câte un cuțit, fiecare.”, a spus Miu.

De-a dreptul terifiant e faptul că cei doi au recunoscut crima fără nicio problemă. În plus, tânărul de 18 ani a dat petrecere de majorat, după ce l-a ucis pe bărbat.

- Reclamă -

În data de 24 noiembrie, pe DN3A, în judeţul Călăraşi, două persoane, soţ şi soţie, au fost înjunghiate de două persoane care făceau autostopul. Bărbatul a decedat în urma leziunilor, iar femeia a fost rănită şi transportată la spital.

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut