Trei ofițeri de poliție, Emanuel Saghel, Adrian Rădulescu și Constantin Ispas, au fost trimiși în judecată de DNA și sunt cercetați penal în prezent pentru constituire de grup infracțional, trafic de influență și operațiuni de comerț incompatibile cu funcția.
Grupul era foarte temut atât în rândurile colegilor, cât și în mediile de afaceri, potrivit declarațiilor martorilor din dosar care au precizat că cei trei se protejau reciproc și recurgeau la fabricarea de dosare penale pe numele persoanelor care le lezau interesele.
Saghel era șeful Serviciului de Combatere a Spălării Banilor și Finanțării Terorismului din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, iar Constantin Ispas fost șef al Direcției Generale Anticorupție.
Reporterii noștri au intrat în posesia unor documente care îi plasează pe cei doi în zona comerțului. Concret, Ispas a apelat la un polițist pentru a-i face legătura cu un comerciant de la Halele Centrale din Ploiești, pentru ca acesta din urmă să vândă brânza produsă de ferma fratelui lui Ispas, în timp ce Saghel era văzut cărând lădițe cu legume la restaurantul Best, unde potrivit declarațiilor unui martor vindea roșii.
Detalii despre acest caz precum și declarațiile martorilor în curând, pe Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here