fata 72911800

fata 72911800O adolescentă fugită dintr-un centru de plasament a fost violată de doi poliţişti. Unul dintre ei abia fusese angajat în poliţie, iar celălalt a fost implicat într-un accident în urmă cu câteva zile. 

Doi polițiști din Călărași au violat o fată de la un centru de plasament. Fata, în vârstă de 15 ani, fugise de acolo.

Poliţiştii au văzut-o pe drum pe adolescentă şi au luat-o în maşină. Deşi ar fi trebuit să o ducă înapoi la centrul de plasament din Călăraşi, pe drum poliţiştilor le-a trecut prin minte un plan odios pe care l-au şi pus în aplicare. 

Mai exact, au coborât-o pe fată din maşină pe un câmp unde ar fi violat-o. Ghinionul lor a fost că au fost văzuţi de un cioban care se afla cu oile la păscut. Ciobanul a sunat imediat la 112 şi a anunţat autorităţile. Fata este acum în grija asistenţilor sociali de la centrul de plasament.

Poliţiştii au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei era proaspăt absolvent, fusese angajat în poliție chiar în urmă cu câteva zile. Celălat a fost implicat recent într-un accident rutier. Poliţistul nu a oprit la semnul stop şi l-a izbit în plin pe biciclist, care s-a prăbuşit la pământ. Agentul a coborât din maşină şi l-a ridicat pe bărbat, dar nu a chemat ambulanţa.

“Vicepremierul Gabriel Oprea și Ministerul Afacerilor Interne condamnă ferm astfel de fapte care sunt de neacceptat pentru niciun cetățean şi, cu atât mai mult, pentru un angajat al Poliției Române. Având în vedere gravitatea faptelor de care sunt acuzați, cei doi polițiști au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite”, a anunţat Ministerul de Interne, într-un comunicat.

“Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here