Gheorghe Marin Ș. și Vasile Titi Ș. au fost arestați preventiv de Judecătoria Câmpina sub acuzațiile de viol, complicitate la viol, loviri și alte violențe, șantaj și ultraj contra bunelor moravuri. Victima lor a fost un bărbat, la data săvârșirii faptelor minor, potrivit unor surse judiciare.

Violul s-a petrecut în urmă cu doi ani, în Ploiești, potrivit surselor citate. Victima celor doi a fost un băiat, minor la data săvârșirii faptelor. Anchetatorii nu au reușit de la bun început să probeze și fapta de viol, motiv pentru care i-au trimis în judecată într-o primă fază pentru tâlhărie.

Gheorghe Marin Ș. (minor) a fost condamnat la ”măsura educativă a asistării zilnice, pe o durată de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, potrivit  portalului instanțelor de judecată. Pedeapsa este atât de blândă, dat fiind vârsta agresorului.

Cel de-al doilea agresor, Vasile Titi Ș., a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (faptă din data de 09.03.2018).

Cei doi i-au pus cuțitul la gât unui adolescent și i-au furat telefonul mobil pe care l-au vândut ulterior pentru 30 de lei.
Se pare că tâlhăria ar fi fost urmată și de agresiune sexuală.

Abia la începutul acestui an, anchetatorii au reușit să adune suficient de multe dovezi încât să susțină în fața instanței și infracțiunea de viol.

Marin și Titi au fost din nou arestați preventiv, pe 19 februarie 2021, de data aceasta pentru viol, complicitate la viol, loviri și alte violențe și șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here