fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Domnule Alexandru Bănică, nu e trucaj, e realitate-VIDEO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După ce ieri ziarul Incomod a publicat filmulețul cu consilierul județean Alexandru Bănică pupându-I mâna noului președinte al CJ Prahova, cel dintâi a declarat pentru un site național că totul a fost un trucaj. Iată ce scrie adevarul.ro: ”Alexandru Bănică a negat, pentru News.ro, că ar fi sărutat mâna mult mai tânărului său coleg, spunând că este vorba despre un „trucaj”. „A fost aşa o… N-am ajuns să-i pup mâna. Aia e o prostie, ce e acolo. Nu i-am pupat nici o mână. A fost un gest aşa, n-a ajuns mâna lui la gura mea. E o prostie. Trucajul se poate face cât ai vrea”, a spus Bănică pentru sursa citată.”.

Nu domnule Bănică, în filmuleț nu apare nici nava stelară Entreprise, nici micul Yoda cu sabia laser. Ar fi trebuit poate niște klingonieni, dar ei există deja în CJ, dar au altă formă. Prin urmare vă ofer spre vizionare filmulețul brut, nemontat, fără imagini în reluare. Dacă găsiți trucajul vă rog să mi-l arătați și mie. Totul s-a petrecut ca în film, iar faptul că noul dumneavoastră președinte de CJ a încercat să vă scoată spunând că ați fost emoționat, nu ține. Când ești emoționat îți dă o lacrimă, te ia cu leșin, nu te repezi să reeditezi scena din Godfather. Îl avem pe Marlon Brando pentru asta, nu mai era nevoie și de dumneavoastră.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut